Hopp til hovedinnholdet

Har kjæreste, men er forelsket i en annen, vil ikke såre kjæresten!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Akkurat nå må jeg virkelig si jeg sliter med kjærlighetslivet mitt. Jeg har en kjæreste som bor et stykke unna, og vi har vært sammen i litt mer enn ett år. Jeg merker at nå som jeg har begynt på vgs er det mer å gjøre; fester, helger ute med venner osv. Hver helg derimot forventer han at vi skal komme på besøk til hverandre, som forsåvidt er greit, men ingen i klassen vet at vi er sammen som gjør det litt kjipt å reise dit hele tiden i skjul. Samtidig har jeg nylig fått vite at en annen i klassen min er homofil, noe som jeg må innrømme har gitt meg en nokså stor forelskelse, noe på den størrelsen jeg fikk da jeg møtte min nåværende kjæreste. Jeg og han i klassen min har snakka litt og ja, småflørta en del, som jeg har veldig blanda følelser om... Jeg tror aldri jeg har vært så usikker på noe noensinne. Saken er at jeg har ikke lyst til å såre kj min på noen som helst måte, men samtidig har jeg lyst til å leve litt. Hva gjør jeg? Hjelp!

SVAR

Besvart 04.12.2019 10:10:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
account_circle