Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke være homo , hva skal jeg gjøre ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg var homofob, jeg hatet folk som var trans eller homo. En dag da jeg og vennen min spilte fortnite sa han "ska do, skadey you are now gay" jeg negynnte å le, men noe føltes feil. Dagen etterpå hadde vi svømming og jeg klarte ikke å slute å stirre. Jeg fikk den største ereksjonen i mitt liv av alle guttene, jeg gikk inn på badet og begynne å runke. Jeg ble raskt ferdig. i det siste har jeg begynn å se på homoporn. Jeg vil ikke være homo så plis hjelp meg.

SVAR

Besvart 09.12.2019 19:06:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle