Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en venn, men jeg tror han er homofil

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) jeg har en veldig god venn som jeg henger ganske mye med. Han er da en gutt som bare er med jenter. Han har vært igjennom mange tøffe ting. (Folk som tror han er homo å sånt) Problemet er at jeg begynner å få følelser får han. Og siden han bare er med jenter blir jeg stresset å sjalu hele tiden. Men så har jeg også en liten mistanke om at han faktisk kan være homo. Jeg og venninnene mine kan liksom skifte rett foran han, uten at han bryr seg. Og virker ikke som han blir så kåt av jenter. Vil liksom ikke snakke med han om det, siden jeg vet hvor mye sånt går inn på han. Og føler meg litt som en dårlig venn som ikke tror på han. Så lurte på hva du synes jeg burde gjøre?

SVAR

Besvart 18.12.2019 10:15:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle