Hopp til hovedinnholdet

Ett sekund er jeg 100% sikker på at jeg er hetro, neste så er jeg usikker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Nå skjønner jeg ingenting. Jeg er en gutt som runker når jeg blir kåt. Ofte tenner jeg på homseporno, noen ganger ikke. Hvis jeg runker til gutter så får jeg en slags skam og blir veldig nedenfor. Jeg vet ikke helt hvem jeg er. Innimellom blir jeg kåt på jenter, men etter å ha runka til det blir jeg like usikker som når jeg runker til gutter som har sex. Jeg har aldri forelsket meg i en gutt. Jeg skjønner ikke hvem jeg er nå. Alt seksuelt jeg gjør føles feil. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg har blitt så opptatt av dette med seksuell tenning. Det er veldig frustrende for meg. Alle rundt meg virker så sikkere på seg selv. Så jeg stresser med å finne svar. Men jeg går bare i vranglås. Et sekund så er jrg 100% sikker på at jeg er hetro. Et sekund så er jeg veldig usikker. Blir veldig urolig og frustrert av dette. Hjelp

SVAR

Besvart 13.12.2019 17:20:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle