Hopp til hovedinnholdet

Usikker på hvem jeg liker, hvordan kan jeg finne ut av det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er ganske sikker på at jeg enten er bi eller lesbisk,men er usikker. Føler jeg er sent ute med å finne ut av det. Folk maser på meg om at jeg bør få kjærest og, hvem han er osv, men syns d er litt skummelt å lete liksom Og jeg stresser ikke med d, men d virker d som alle rundt meg gjør. Hvorfor haster d sånn??? Hadde vært fint å hatt en/ei, men fortsatt. Om at jeg er homofil/bifil, vil ikke fortelle noen d før jeg er 110%sikker. Syns gutter er kjekke og jenter er pene.har ikke prøvd no ut heller, er så vanskelig når man ikke vet. Og det er ikke så lett å se på jenter om de er homofile eller ikke. Hvordan kan jeg være helt sikker?? Hvordan vet jeg? At jeg er homofil/bifil, er d sånn siden jeg tviler på at jeg er hetero lksom,at jeg er det?? Føler meg forvirra over meg selv. Og hvordan ser man det på andre at de er homofile osv??? Mvh: J20

SVAR

Besvart 02.01.2020 18:21:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle