Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet jeg om jeg også liker jenter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er veldig usikker på seksualiteten min, jeg kom ut som homofil i fjor og har lenge bare likt gutter, jeg har aldri hatt en jente kjæreste og har aldri følt noe på den måten med en jente, men jeg har møtt en jente som jeg har blitt veldig nærme med og vi har vært mye i lag og jeg har begynt å føle noe som jeg ikke forstår. Jeg tror jeg liker henne men vet ikke helt og jeg er redd for hva folk vil tro om jeg sier at jeg også liker jenter! Jeg er så forvirret og det er skummelt å føle det sånn . hvordan vet jeg om jeg også liker jenter? Jeg vet at jeg fortsatt er ung og har mye tid og alt sånn, men jeg trenger virkelig å finne ut hva som skjer med meg!

SVAR

Besvart 03.01.2020 07:36:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle