Hopp til hovedinnholdet

Bestevennen min er bifil og jeg vil bare at hun skal ha det bra!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Bestevennen min sa til meg ista at hun tror at hun er bifil, og at hun tror hun liker en jente i klassen (bestevennen hennes) men hun jenta har kj. Vi snakka på telefonen i sånn 2 timer. Og da fortalte hun at hun hadde en sånn klump i magen og at hun følte seg veldig trist og at det var en veldig rar følelse. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si og sånn fordi jeg er heterofil så jeg vet ikke hvordan det føles å like en jente..hun sa også at hun følte seg veldig alene fordi ingen andre i klassen er bifil og da skjønner ingen hvordan hun har det...men greia er at jeg vil bare at hun skal ha det bra og ikke at hun skal føle seg alene eller være lei seg. Jeg vil klare å hjelpe henne så godt jeg kan. Men jeg vet ikke helt hvordan fordi hun er veldig usikker, hun sier at noen ganger føler hun det og andre ganger ikke. Hva kan jeg gjøre?? Jeg vil bare at bestevennen min skal ha det bra!

SVAR

Besvart 05.01.2020 15:44:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle