Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg fortelle at jeg er bifil, når folk vet jeg er homo ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er homofil og har vært ute i fem år, og jeg har fått det veldig mye bedre etter det, men under siste (året, kanskje mer). Føler jeg meg muligens til trukket av jenter også. Dette er vanskelig for meg av flere grunner: 1. Jeg er redd for å ikke bli trodd flere venner og venninner har gitt utrykk for at de ikke tror på homser som senere sier de er bifile. 2. Jeg har mange nære venninner og jeg vil ikke at de skal tro at jeg har holdt det skjult for å komme inn på dem eller noe. Eller bare generelt at dette er noe jeg har holt hemmelig lenge. 3. Jeg føler at dette på en måte «vekker» gamle følelser av utenforskap i en tid som ellers er gang bra det var nokk å komme ut en gang lissom. Vet ikke om dette var så sammenhengende, har ikke noe konkret spørsmål en kansje bare, om det er normalt å finne ut av dette etter man trodde man var homo og såpass sent, og hva dere tenker jeg kan gjøre sosialt. Mvh Mann 20

SVAR

Besvart 13.01.2020 14:50:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

- Jeg er homofil, men tør ikke si det til noen

Jeg er homofil, men jeg er redd for å fortelle det til familie og venner. Hva skal jeg si, og hva hvis de ikke takler det?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle