Hopp til hovedinnholdet

Hvor kan jeg finne en arena hvor jeg kan dele erotiske historier?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er kåt ofte og syns også at sex er fascinerende og interessant. Jeg er veldig trygg på at jeg er bifil, men ønsker å finne noen å snakke om sex med. Fetisjer og hvilke kroppsdeler vi liker osv. Jeg har noen bifile venner, men vi snakker ikke om sex på den måten. Hvor kan jeg finne noen å dele erotiske tanker og historier med? Jeg vil ikke tilbake til Grindr og Tinder fordi der er folka helt sjuke i hodet. Du får liksom drapstrusler viss du ikke sender nudes innen 3 sekund. En annen ting: jeg liker veldig godt myk, glatt hud og føler både jenter og gutter har det og det er attraktivt. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan være heterofile, men vil gjerne diskutere det også med noen. Vet at gutter og jenter har forskjellig form på rumpe og lår osv, men skjønner ikke hvordan noen kan elske det ene og hate det andre. Kvinner og menn er ikke som olje og vann akkurat.

SVAR

Besvart 13.01.2020 18:23:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Er dere ikke like kåte?

Hvis den ene i forholdet ønsker mye sex og den andre ikke har like stor seksuell lyst, kan det fort bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
account_circle