Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om jeg er lesbisk, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har kommet ut som bifil. Men jeg ble nå nettopp singel etter hatt et forhold med en gutt, men nå som jeg er singel så tenkte jeg litt. Og når jeg var med kjæresten så var jeg ikke så opptatt av å kysse han osv. Og når vi hadde sex så ble jeg aldri helt tilfredsstillt og syns generelt pikk er ekkelt. Og nå lurer jeg på om jeg er lesbisk. Fordi jeg hadde sex med ei jente for litt siden og det er det beste jeg har vært borti og føltes helt rett. Og jeg ser bare på jenter. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. hjelp!!!!

SVAR

Besvart 13.01.2020 20:08:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle