Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli mindre usikker på hvem jeg er?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Nå koker det snart over oss meg. Jeg har null peiling på meg selv. Hvem jeg tiltrekkes av forandrer seg. Når jeg føler meg hetrofil er jeg av en eller annen grunn veldig glad. Men mår jeg føler meg usikker på om jeg er hetro, så blir jeg kjempe sur og frustrert. Alt forandrer seg. Prøver å finne ulike muligheter. Kanskje jeg er hetro, bi eller homo? Men jeg blir bare sur når jeg ikke virker hetro. Jeg blir veldig sliten av det. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg har hengt meg så mye opp på dette temaet. Jeg blir fort redd og usikker. Jeg lager grenser for folk rundt meg. Mye av frustrasjonen min går ut mot aggressivitet mot venner. Jeg er så drit lei av å være usikker. Følelsene mine forandrer seg så mye hele tiden. Har du noen tips til meg? Hilsen frustrert gutt

SVAR

Besvart 14.01.2020 22:29:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle