Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få bort redselen for å være homo?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For ett år siden begynte jeg å få en ekkel følelse. Denne følelsen gikk ut på at jeg var redd for å bli homo. Jeg har ingenting i mot det. Det var bare noe jeg var redd for. Akkurat som noen var redde for døden (som jeg også er) er jeg redd for å være homo. Selv om jeg liker gutter. Denne følelsen gikk av og på i 2019. På slutten hadde jeg ikke den så mye. Nå er det nytt år og følelsen er tilbake. Den har bare vært til bake i noen dager. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få redselen til å gå bort. jeg greie ikke stoppe å tenke på det, så dagene er veldig tunge og jeg vil for det meste bare sove.

SVAR

Besvart 18.01.2020 11:55:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle