Hopp til hovedinnholdet

Den viktigste meningen for deg burde først og fremst være din egen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har kort hår og føler alle tror jeg er lesbisk. Selv tror jeg jeg er bifil og jeg er redd for å like en gutt fordi jeg vet ikke hva andre tenker om det. Jeg føler alle dømmer meg om alt fordi jeg har kort hår og vennene mine driver på å sier jeg ligner på en gutt og sånt hele tiden. Jeg synes det er ukomfortabelt og når de gjør sånt når vi møter nye folk blir jeg så irritert og flau fordi de lar meg aldri snakke. De snakker for meg og avbryter meg og da er førsteinntrykket til alle av meg feil. Helsesøster spør om jeg lurer på seksualiteten min og kjønnsidentiteten min og jeg gjør ikke det. Jeg føler et press på å måtte være lesbisk og på å like jenter og om jeg faktisk liker en jente så føler jeg at folk synes jeg er ekkel og rar. Familien min er veldig imot andre seksualiteter enn hetero også. Jeg synes alt dette er så vanskelig og jeg vet ikke hvordan jeg kan få det til å stoppe.

SVAR

Besvart 23.01.2020 17:56:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle