Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker henne, men så liker jeg henne ikke. Er forvirret.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er en jente på skolen min som jeg har tenkt på hele helgen for det er liksom sånn i det ene øyeblikket så er jeg sånn jeg liker henne og tenker på hvordan vi kan bli sammen og jeg har lyst til å kysse henne på en måte og bare være sammen men i neste sekund er jeg sånn 'nei jeg liker hun ikke' og 'jeg bare forestiller meg ting' og det er forvirrende for liksom jeg har lenge vært usikker på hvilket kjønn jeg liker (selvom jeg vet jeg liker gutter) og jeg har egt aldri vært onklig forelska i en jente. Så jeg er hvartfall ganske forvirra

SVAR

Besvart 28.01.2020 18:12:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle