Hopp til hovedinnholdet

Er jeg homofil hvis jeg har sex med gutter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vi hadde nylig gym hvor jeg og en annen gutt var alene og dusja etter alle de andre var ferdige. Jeg klarte ikke å slutte å se på penisen hans, og etterhvert ble jeg veldig kåt og spurte om jeg kunne runke han. Han sa ja og plutselig så sugde jeg han til han kom. Jeg svelga cummet og la han ned på bakken. Så satt jeg meg oppå penisen hans og stakk den inn i rumpa mi. Jeg synes det var veldig deilig å ri han. Etter jeg hadde ridd han litt spurte han om han kunne suge meg. Jeg sa ja også sugde han meg. Det var veldig godt og vi har hatt sex flere ganger etter garderoben. Han har også ridd meg btw, men jeg er litt bedre til å ri. Er jeg en homse på grunn av dette? Jeg vil helst ikke være det siden jeg vil være normal, men jeg synes det er veldig deilig. Plis svar fort.

SVAR

Besvart 03.02.2020 19:25:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Hvordan har homofile sex sammen?

Mange lurer på hvordan to gutter eller to jenter har sex sammen. Kanskje vet du at du er homo eller lesbisk, men tør ikke sjekke noen opp fordi du ikke vet hva som skal skje videre?

 

Les mer
account_circle