Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor må jeg bli satt i bås.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Da jeg gikk i åttende klasse var jeg forelsket i en annen jente. Moren min sier at det kanskje bare var mange følelser på en gang, men jeg vet at jeg var forelsket. Men det er ikke problemet. Jeg har fortalt dette til venninnene mine allerede fordi de ikke skulle spørre mer om hvilke gutter jeg liker. Jeg opplever at alle synes det er så viktig å ha en "merkelapp." Dette irriterer meg, jeg har ikke noe behov for å sette navn på hvem jeg er og bestemme at akkurat slik skal jeg oppføre meg. Må vel bare si at jeg gir f i om jeg burde kalle meg lesbisk, eller hva vet jeg. Jeg vil bare være meg selv. Har dere noen tips til hva jeg kan svare når jeg får spørsmål om seksualitet? Om jeg sier jeg ikke vil si det, tror de bare jeg er redd og usikker på meg selv. Hvordan forklare at jeg vet?

SVAR

Besvart 10.02.2020 19:17:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle