Hopp til hovedinnholdet

Jeg må finne ut av om jeg er lesbisk, er bekymret.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg får ikke tanken at jeg er lesbisk ut av hodet, jeg har aldri tenkt tanken å være intim med gutter og helt siden barnehagen har jeg hatt «forhold» med jenter som bare er på kødd. jeg og min venninne driver nå å kødder med at vi er sammen, noe som ikke er uvanlig for meg, og vi begge to tenker mye på dette med at vi faktisk er det. jeg har venner som går rundt og påpeker hvor kjekke randome gutter er og jeg ser det ikke, enten så er jeg ekstremt kresen ellers så kan det hende folk der jeg bor ikke er min smak, men jeg liker ikke tanken på at jeg, jeg er lesbisk, det er noe rart med det. jeg vil snakke med noen om dette men morra mi lar meg ikke dra til psykolog fordi hu vil heller at jeg snakker med henne. jeg synes st utrolig mange jenter er pene og antall jenter jeg har kyssa er mye høyere enn gutter. jeg vil finne ut dette og det går meg på nervene. jeg trenger bare måter jeg skal finne ut dette og hva jeg er, tenk om jeg er hetro og jeg går rundt og bekymrer meg? takk på forhånd!

SVAR

Besvart 14.02.2020 09:53:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle