Hopp til hovedinnholdet

Hvordan spør man andre om de er skeive?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ganske sikker på at jeg er lesbisk. Problemet er at mange lesbiske jenter kler seg guttete, og jeg blir tiltrukket av feminine jenter, som meg selv. Dette skaper en vanskelig situasjon siden de fleste feminine jentene er heterofile. Jeg vet at det sikkert finnes andre feminine jenter men.. Spørsmålet er; Hvordan skal jeg vite om disse jentene faktisk er lesbiske eller heterofile? Det blir flaut å spørre. De fleste er jo sikkert straight. Altså hvordan kan jeg spørre på en diskré måte om dette?

SVAR

Besvart 20.02.2020 19:56:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Jeg er homofil og vet ikke hvor jeg skal finne andre som er det?

Jeg har så lyst til å bli kjent med andre homofile på min alder, og kanskje også finne meg en kjæreste. Men hvor skal jeg lete? Jeg kjenner ingen andre som er homofile her jeg bor.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle