Hopp til hovedinnholdet

Risiko for smitte av kjønnssykdommer/seksuelt overførbare infeksjoner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei gutt på 20 år jeg lurer på anal sex med kondom kan vi da etter ut løsning ta av kondomen og så helle sæd fra kondomen i rumpa. Så er det ikke noe risiko å bli smittet av kjønnssykdommer med han som tar penisen inn i rumpa og så suge med kondom og drikke sæd fra kondomen er det etter utløsning. går ikke det like bra

SVAR

Besvart 21.02.2020 17:03:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle