Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med seksualiteten min. Til nå i livet har jeg bare likt jenter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter med seksualiteten min. Jeg innbiller meg ting, jeg kunne ha gjort med jenta jeg liker for eksempel: Kyssa henne, tatt på henne og kled av henne osv. Til nå i livet har jeg bare likt jenter. Jeg har spurt om seksualiteten min i over et år. Helt siden jeg begynte å se på serier og filmer og lignende LGBT folk og møtte denne søte jenta begynte jeg selv å tenke. Jeg liker når to jenter kysse eller ha sex sammen. Men hvis to gutter eller en jente og en gutt har sex sammen, blir det rart å se på. Jeg har søkt mye på nettet. Men, jeg fant ikke svar. Derfor skriver jeg til dere. Er det bare en fase om at jeg liker det jeg liker? I så fall, hvor lang er denne fasen. Foregang jeg skrev dette spørsmålet fikk jeg bare linker som jeg har lest før. Vær så snill å svar!

SVAR

Besvart 28.02.2020 17:29:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle