Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i min bestevenn

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er lesbisk og har vært forelska i bffen min siden jeg var 10. Jeg har tatt henne med på et par girl in red konserter (noe hun elsker) og sender henne masse lgbtq+ tiktoker. Hun vet jeg liker henne og jeg lurer på om hun begynner å like meg også. Vi drar ofte på det jeg lurer på er dater på kaféer og i parken. Hun prater aldri om gutter verken til meg eller de andre vennene våre. Hun er der alltid for meg når jeg er lei meg, har den flotteste humoren og er bare det nydeligste menneske på jord. Hun er den perfekte kjæresten for meg. Men jeg vet ikke en gang om hun er bifil.. Jeg vil liksom ikke spørre henne om hun er gay/bifil for da virker jeg kanskje litt desperat. Begge skal ta kokkelinja når vi begynner på VGs og vi drømmer om å åpne et bakeri sammen. Hun har sagt at da kan vi bo sammen og vært superglad over det og vi sitter ofte og ser på solnedgangen sammen. Hun er tross alt bffen min og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Tror du hun liker meg?

SVAR

Besvart 02.03.2020 19:21:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle