Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usikker, at jeg er for sent ute, har ingen å snakke med

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har kun vært i forhold og hatt seksual omgang med gutter, men har nå og da tenkt på, fantasert og "hatt lyst på" enkelte jenter. Jeg ser på filmer og serier om homo- og bifile og tiltrekkes av det. Hvordan kan jeg "prøve ut" dette? Søstra mi er lesbisk, broren min er bi og jeg har alltid blitt sett på den som alltid vil være hetro av foreldrene mine. Jeg ligger våken om nettene, full av redsel og usikkerhet. Vil prøve ut dette, men også litt i det skjule for er redd for hva folk vil tenke, men også for å finne ut selv uten folk som snakker. Vet folk vil være glad i meg uansett hva, men er likevel så utrolig redd.. Føler jeg er sent ute med legning, men er bare så forvirret. Jeg går ikke på skole, men jobber, og sosialiserer meg relativt lite utenfor jobb. Har da vansker med å bli kjent med nye. De jeg har fortalt usikkerheten til er jeg ikke lengre venn med og har heller ingen å snakke med om dette.. har også vansker med å åpne meg grunnet mye "svik". Håper dere har noen råd.

SVAR

Besvart 04.03.2020 10:07:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Kaja - om å komme ut av skapet

Kaja begynte å tenke på at hun kanskje var lesbisk allerede da hun gikk i syvende klasse, men først i åttende gikk det virkelig opp for henne. Da ble hun kjempeforelska i ei jente i parallellklassen.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle