Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg er homo, men vil ikke være det, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg tror jeg blir homo,men har IKKE lyst til å være det. Etter at jeg så på en film med homofilier og slik, tenkte jeg at jeg også skulle bli det. Fordi jeg sliter med å finne meg en kjæreste, og på grunn av dette tenkte jeg at jeg skal bli homo. Men jeg blir tent av jenter og ikke gutter, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har snakket med pappa om det og han sa at jeg ikke har noe «homo» tegn. Han sa også at alle gutter en gang i livet sitt tenker på det, og kommer over det. Jeg snakket med en venn også og han sa at han også tenkte slik, men han sa at han klarte å komme seg over dette, og han er ikke homo. Etter det så har jeg begynt å tro på at jeg ikke skal klare å slutte å tenkte slike tanker, jeg klarer ikke å fokusere på noe annet. Drømmen min har alltid vært å ha kone og fire barn, men slike tanker er i veien for drømmene mine. På grunn av dette klarer jeg ikke å fokusere på noe annet. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg har ikke lyst til å være en homo. Gutt 17.

SVAR

Besvart 02.03.2020 19:27:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle