Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om jeg er homofil

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 15 år. Som er usikker på om jeg er homo. For når jeg prøvde og ha sex med en jente så ble jeg slap klarte ikke og få stiv og få den inn. Men jeg har jo runket til jenter før og fått orgasme. Og de siste dagene så har jeg sett på homse filmer og serier. Jeg vet ikke om jeg tenner på gutter har prøvd og runke til det og. Og jeg fikk orgasme. Jeg er så usikker akk nå. Jeg får stiv av jenter. Men når jeg har kysset dem føles det ikke ja jeg får ikke sommerfugler det er bare et kyss liksom. Vet ikke åssen det skal kjennes ut som. Første gangen jeg klinte med en jente ble jeg kvalm. Blir ikke det nå da. Har aldri kysset en gutt før så vet ikke om det er bedre. Please svar så fort du kan.

SVAR

Besvart 16.03.2020 20:23:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå." Hvorfor skjer dette?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle