Hopp til hovedinnholdet

Jente 16 - usikker på egen seksualitet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har tenkt i noen år nå igjennom hva min sexualitet er og jeg finner ikke ut av det. Hvis de er like høye eller høyere enn meg, og har kortet hår enn til hakken så kan æ havne med å bli forelsket i dem. Det har ikke så veldig mye å si om de er gutt eller jente, det kan og være det at den personen ser seg som begge kjønnene det har ikke så mye å si hvilket kjønn den personen er så lenge den personen liker meg tilbake. Jeg leker ikke så mye med tanken om sex men hvis jeg gjør det så tenker jeg oftest på sex med gutter men noen ganger jenter også. Æ har et tillits problem til folk så hvis noen spør om å gå ut med meg så sier jeg nei, fordi jeg er redd for å bli såret og dette gjør også det at jeg føler at æ trenger å kjenne denne personen helt før æ kan forestille meg å gå ut med den personen selv om jeg av likt den personen lenge. Det at jeg ikke forstår sexualiteten min har også gjort mæ deprimert og det har ført til at jeg vare vil være alene og ikke vil sosialisere meg med folk lenger

SVAR

Besvart 26.03.2020 19:31:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle