Hopp til hovedinnholdet

Er det greit å kysse venninna?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en VELDIG god venninne og liksom vi kan gjøre alt sammen uten at det blir kleint! Vi er begge kristne og de å være lesbiske er ikke noe vi bør være. Men jeg har liksom kyssa ho og ho har kyssa meg.. og vi liker det begge to. Men er jeg da lesbisk? Hun har en hu mekker med som også er fetteren min(de er ikke sammen) Vi pleier ofte å finne på no sammen med fetteren min, f.eks forrige helg var vi hos venninna mi og da var de sånn sykt søte sammen! Vi så en film og når den var ferdig så så jeg på mob min og de bare lå og koste. Plutselig skjønner jeg at de kysser og jeg blir ikke sjokka men litt overrasket (første gangen de gjorde det). Jeg syntes bare det var søtt og sånt! Så lzm jeg kan fortsatt kysse ho og ho kysse meg og ingen bryr seg. Han fetteren min bryr seg heller ikke... Nå har jeg sikkert skrive masse unødvendig men jeg må bare få skrive det! Takk på forhånd

SVAR

Besvart 24.03.2020 21:58:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle