Hopp til hovedinnholdet

Gutt 17 år! Hvordan vet jeg at jeg tenner på samme kjønn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en 17 år gammel gutt. Jeg kunne på ingen måte ha sex med en annen gutt, jeg hadde syntes det hadde vært svært ekkelt og ukomfertabelt. Jeg har på ingen måte lyst til det. Jeg er fortsatt ekstremt redd for å tenne på noen fra samme kjønn. Jeg er veldig redd og jeg tenker på det hele dagen. Jeg analyserer hele tiden hva som skjer i underlivet mitt. Spørsmålet mitt er hvordan vet jeg om jeg tenner på samme kjønn.

SVAR

Besvart 25.03.2020 14:35:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle