Hopp til hovedinnholdet

Jeg er lesbisk, men liker en gutt. Hvordan håndtere dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

HEI! sooo... Jeg veit jeg er lesbisk. jeg klarer ikke se meg selv med gutter, eller noe. Men i det siste så har jeg startet å mistenke at jeg liker en gutt. Jeg elsker personligheten hans og han er bare en herlig gøyal person.Det er tydelig at jeg plages over dette. Spesielt i dårlige perioder (jeg har depresjon) så blir det ekstra ille. Det jeg har merka også er at jeg på en måte bare "mister" følelsene med en gang jeg tenker over at han er en gutt. Men når jeg bare tenker på han som en veldig god venn (som han er for meg) så får jeg disse merkelige følelsene tilbake. Dette har på en måte utviklet seg til et ganske lite selv-hat mot min egen legning. For jeg klarer på en måte ikke å være forelsket i han bare fordi jeg liker jenter, også vil jeg like han fordi vi passer veldig godt sammen. Kan jeg få noen tips til hvordan å håndtere og takle dette? eller hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 25.03.2020 20:28:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle