Hopp til hovedinnholdet

Følte jeg var litt kåt på henne der og da. Er jeg lesbisk/bifil da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lå over til bestevenninen min. Etterhvert så la vi oss. Også begynte vi å bli overtrøtte. Vi begynte å kysse også kline fordi vi ville lære oss det. Vi fikk det til tror vi. Også begynte vi å ta på hverandre med klær på og rulle oppå hverandre med klær. Følte jeg var litt kåt på henne der og da. Er jeg lesbisk/bifil da? Jeg liker jo en gutt.. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 15.04.2020 16:37:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle