Hopp til hovedinnholdet

Mamma aksepterer ikke homofili.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 12 år jeg gråter nå fordi mamma og alle søsknene mine har sagt stygge ting om homofile jeg er muslim og jeg liker jenter jeg er bifil så jeg liker gutter og søstera min spurte hva ville du gjort vis en av oss hadde vært homofile mamma sa DA hadde dem ikke vært mine barn lenger jeg hadde kastet han\hun ut mamma sier det er en forbannelse og Heldig vis er ingen av barna mine det fordi mamma tror det er feil oppdragelse hun ville aldri vært venn med en homofil det er mange som er fra mitt land som har blitt kastet ut jeg er bare 12 mamma kan ikke kaste meg ut men hva med jeg er 18 eller eldre alt dette begynte da vi så på chattes da de snakke om homofili jeg er fra somalia og det var en annet somalier som var homofil som var der mamma sa hun fikk vondt i hodet da hun så det hun sa måtte gud hjelpe disse syke meneskene men er alt dette mamma sier sant?? hvordan kan jeg kureres? vis jeg ikke kan blir kurert hvordan skal jeg komme ut av skapet??

SVAR

Besvart 04.05.2020 15:08:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Retten til religionsfrihet

Du har rett til å velge selv om du vil ha en religion eller ikke, hva du vil tro på, og hvordan du vil utøve religionen din.

 

Les mer
account_circle