Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker både gutter og jenter , er jeg bifil ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 men blir 14 til oktober. Jeg har egt tenkt litt på hvem jeg er i det siste. Å jeg begynner å lure på om jeg er bifil. Jeg liker gutter å det har jeg egt alltid gjort. Men begynner å kjenne på at jeg egt kunne vært sammen med jenter og at det ikke er et problem for meg. Er det skjønn at jeg er bifil for det eller forsatt hetrofil. Det var en video på tiktok der de spurte hva folk er om de er hetrofil, bifil, lespisk osv. Jeg skrev «vet ikke, har ikke tenk på det» men det har jeg, tørr bare ikke å skrive trur jg er bifil.

SVAR

Besvart 21.09.2020 11:33:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle