Hopp til hovedinnholdet

Gutt,16. Har konservative foreldre - hvordan få dem til å forstå meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har relativt konservative foreldre, og har problemer med å få dem til å forstå min livsstil som homofil gutt. Jeg er veldig opptatt av å være meg selv og stå for mitt, som for eksempel klesstilen min og interessene mine, men klarer ikke å gjøre dette rundt foreldrene mine. Hvordan kan jeg få dem til å forstå at det jeg gjør er for min egen skyld, og at jeg har flere venner som gjør det samme. Har prøvd å forklare tidligere, men det gikk ikke så bra. Det er ukomfortabelt å snakke om slike temaer hjemme, og foreldrene mine ser ut til å unngå slike temaer. Hva kan jeg gjøre for å få dem til å forstå, og hvordan kan jeg føle meg mer komfortabel i mitt eget hjem?

SVAR

Besvart 04.10.2020 11:39:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Jeg føler at jeg ikke passer inn i familien min

Det kan kjennes sårt og ensomt hvis man føler at man ikke passer inn, men å være annerledes enn familien sin kan også være en styrke.

 

Les mer
account_circle