Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg er forelsket! "Problemet" er at det er i en gutt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tror jeg er forelsket. Dette er en rar følelse for meg... siden jeg aldri har følt noe slikt før. Det eneste «problemet» om jeg kan si det, er at det er en gutt. De fleste vil si at dette er helt normalt, men det er det ikke for meg. Vår familie bor på gård. Her er det selvsagt at guttene skal jobbe og jentene skal vaske og gjør husarbeid. Både pappa, farfar og flere andre er direkte homofober. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Om han finner ut tror jeg at jeg blir sendt på terapi, eller kastet ut fra hjemmet mitt. Jeg vil bare vær lykkelig... Takk på forhand for svar.

SVAR

Besvart 24.12.2020 11:19:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle