Hopp til hovedinnholdet

Hvordan gjøre det enklere for meg selv og andre rundt meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har fortalt til mamma, pappa, og en venninne som selv er bifil om at jeg er lesbisk. Det var vanskelig for meg å fortelle foreldrene mine fordi jeg klarte ikke å få ordene ut av munnen min. Jeg endte opp med å sende mamma en melding, og etter jeg hadde snakket med henne i noen dager, fortalte hun pappa mens jeg satt i rommet. Jeg synes det et lettere å sende en melding, men grunnen til at jeg ikke vil det, er nettopp fordi jeg ikke vil at vennene mine skal måtte komme opp med teamet. Jeg vil ikke gjøre det vanskelig for dem, men hvis jeg gjør det enklere for dem, gjør jeg det bare vanskeligere for meg selv. Jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 21.01.2021 22:58:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

– Jeg tør ikke å «komme ut av skapet»

Er du redd for hva andre rundt deg vil si og gjøre hvis du står fram som skeiv? Her er noen tips til deg som vil fortelle.

 

Les mer
account_circle