Hopp til hovedinnholdet

Jeg har alltid følt meg som en jente helt siden jeg var liten.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke hva jeg skal trykke på fordi, jeg er født som gutt, men føler meg som en jente. Jeg er også bifil og liker gutter. Men jeg føler meg som en jente og derfor skrev jeg jente her. For noen måneder siden så kom jeg ut som transe til kusina mi og noen venninner og de var veldig støttende om dette. Jeg har aldri hvert en mann og kommer aldri til å være en. Jeg blir ekstremt glad når de kaller meg for en dame, eller kaller meg for jentenavnet mitt. Jeg elsker å kle meg i kvinneklær, spesielt kjoler fordi det får meg til p føle meg som en ekte jente. Og jeg har alltid følt meg som en jente helt siden jeg var liten, men fet er først nå jeg har turt å snakke om det. Familien min vet ikke dette og det er bare tre stykker som vet om dette, men det har gitt meg mye selvtillit, men jeg lurer på hva jeg skal gjøre nå og hvordan jeg skal få mer hjelp til for å skifte kjønn? Og hvordan fungerer prosessen for dette?

SVAR

Besvart 20.01.2021 16:55:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle