Hopp til hovedinnholdet

Gutt, 14, ønsker å sove over hos kjæresten som bor 1 time unna...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 14 år som er homofil. Jeg har en fantastisk kjæreste som jeg ble kjent med over internett. Jeg ble sammen med han for en måned siden og i går møtte jeg han for første gang! Det var helt fantastisk å være med han. Vi kysset og holdt rundt hverandre og holdt hender og hadde det kjempe fint! Mamma er klar over at jeg er homo, og aksepterer det men synes det er litt dumt. Pappa vet ikke at jeg er homo, jeg er redd for å si noe fordi jeg vet han er såpass i mot homofile at jeg burde vente med å si det. Uansett så har jeg og kjæresten min et fantastisk forhold, det eneste dumme er at han bor litt over en time unna meg. Før jeg fortalte mamma at jeg er homo spurte jeg om jeg kunne reise til der han bor for å besøke en "venn". Men mamma ga meg ikke lov, hun ville at denne "vennen" skulle sove over hos meg! Etter at jeg har fortalt henne at jeg er homo har vi ikke snakket noe mer om det. Foreldrene til kjæresten min kan ikke kjøre 1 time hver helg bare for at vi skal få møte hverandre. Men jeg vet ikke hvordan jeg skal få lov av mamma til å besøke han! Foreldrene til kjæresten min har sagt at det er greit om jeg sover over en helg hos de.. Men mamma gir meg nok ikke lov! Jeg vet ikke helt, har tenkt til å spørre og finne en løsning på hvordan vi skal få vært med hverandre! Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre nå, men jeg må få møte kjæresten min! Når jeg er med han føler jeg meg så lykkelig. Så jeg lurer på hvordan jeg kan få lov til å sove over hos han en helg eller i det hele tatt besøke han! Jeg vil bare besøke han av og til så vi kan ha et greit forhold! Noen forslag? som sagt bor han en time unna..Takk for svar!

SVAR

Besvart 07.11.2012 22:45:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
account_circle