Hopp til hovedinnholdet

Sterke følelser for en venninne, hva bør hun gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 20 år. Har alltid vært intressert i gutter, og hatt en par kjærester, både useriøse og 1 ganske seriøst forhold. Har aldri sett på meg selv som lesbisk/bifil. Men har etter vgs hatt en del gode venner som er bifil/lesbisk, og har aldri hatt noe imot det. Tvert imot. Og det var ikke før Vgs, og gjennom disse vennene at jeg traff en av deres venner som også var lesbisk. I begynnelsen syns jeg hun var morsom og virket veldig hyggelig. Så vi holdt kontakten via nettet. Og begynte å være med hverandre etter en stund. Jeg sa til henne at jeg ikke var bifil, men det hele har utviklet seg til noe jeg selv ikke kan forklare. Hjertet mitt dunker hver gang jeg er med henne, og jeg får sommerfølelser i magen. Siden hun bor en stykke herfra, har vi nesten bare tid i helgene. Og jeg føler jeg lever for de helgene, vi er med hverandre hver helg. Og vi har aldri gjort noe seksuelt, men vi sover i samme seng, og da koser vi, holder hverandre i hendene, hun stryker meg i håret osv. Det er nesten som jeg venter på at det neste steg skal bli tatt. Men jeg er redd. Men jeg vet ikke hva jeg er mest redd for...gi hun falske forhåpninger, fortelle familien at jeg er sammen med en jente, å faktisk være sammen med en jente. Jeg vet ikke..Jeg vil ikke såret henne, og heller ikke sette det fantastiske vennskapet vi har på spill. Så det jeg egentlig lurer på er, hva bør jeg gjøre? Er det normalt å gå gjennom en periode som dette? I og med at hun er den eneste jenten jeg har følt dette for. Jeg vet ikke hvem jeg kan snakke med. Bør jeg snakke med hun jenten om det, bare si hva jeg føler? Eller skal jeg bare la det gå sin gang, og se hva som skjer?

SVAR

Besvart 03.11.2013 00:38:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle