Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om jeg er bifil/lesbisk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Først skal jeg bare si at denne nettsiden er helt topp! Altså jeg liker gutter men jeg har lyst til og gjøre "det" med en jente. Og jeg vet at det er bra at jeg vil eksprimentere eller noe sånt. Men jeg lurer på om jeg liker jenter. Og vil vil ikke komme ut uten at jeg liksom er helt sikker. +at hvis jeg er bi/lesbe så tør jeg ikke og si det til noen bortsettfra mamma kanskje, jeg vet om en som kom ut som bifil på skolen min og han blir mobba mye. Jeg har tenkt på dette en god stund ca.begynnelsen av dette året. Jeg tror jeg liker jenter også, men aner ikke hvordan jeg skal finne ut hva jeg liker. Jeg har hatt guttekjærester og jeg er jo forelsket når jeg er i et forhold. Men jeg har hatt lyst til og prøve på jenter. Og jeg vet ikke om noen jenter som er interessert i andre jenter. Uff... Hjelp meg!

SVAR

Besvart 04.08.2016 14:10:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

- Jeg er homofil, men tør ikke si det til noen

Jeg er homofil, men jeg er redd for å fortelle det til familie og venner. Hva skal jeg si, og hva hvis de ikke takler det?

 

Les mer
account_circle