Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp til å komme ut av skapet til mamma

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år. Jeg har et problem, jeg klarer ikke og komme ut av skapet til foreldrene mine. Jeg er bifil, men hver gang jeg prøver og si det til moren min så mener hun at det bare er en fase. Men hvis dette hadde vært en fase så lurer jeg på hvorfor den varer i flere år. Jeg vil at moren min skal respektere det, men det gjør hun ikke. Jeg har akkurat funnet ei jente som jeg liker kjempe godt!. men jeg tørr ikke og snakke med moren min og dette. Faren min vet ikke at jeg liker jenter, han liker ikke at folk er sammen med det samme kjønn. Så jeg tror jeg begynner med moren min. Hvordan skal jeg få henne til og akseptere at jeg liker jenter??

SVAR

Besvart 25.05.2020 14:45:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

- Jeg er homofil, men tør ikke si det til noen

Jeg er homofil, men jeg er redd for å fortelle det til familie og venner. Hva skal jeg si, og hva hvis de ikke takler det?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle