Hopp til hovedinnholdet

Ønsker veldig å komme ut som bifil. Tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 17 år som er bifil, og ønsker veldig å komme ut som bifil. Men jeg har en mor som er homofob og som alltid bytter kanal på tv hvis noen homofile er på tv’en. Jeg har også en far som jeg har prøvd å komme ut til, men fikk beskjed av han at han ikke trodde på meg. Jeg fortalte bestevennninna mi det og da føltes det veldig riktig og godt å si, men jeg vet ikke hvordan jeg skal fortelle foreldra og familien min. Bestemor og bestefar er også veldig mot homofili og jeg føler meg som familiens skuffelse. Jeg synes det er veldig vanskelig å tenke tanken på å komme ut for jeg er redd for responsen, men jeg ønsker det virkelig. Kan jeg få noen tips til hvordan jeg kan komme ut av skapet?

SVAR

Besvart 23.05.2020 17:23:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

- Jeg er homofil, men tør ikke si det til noen

Jeg er homofil, men jeg er redd for å fortelle det til familie og venner. Hva skal jeg si, og hva hvis de ikke takler det?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle