Hopp til hovedinnholdet

Jeg synes begge kjønn er attraktive, men jenter litt mer , er jeg bifil ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg er ekstremt usikker på legningen min. Jeg har vært i forhold med kvinner før, men bare over nett, så jeg er usikker om om jeg synes dette er riktig når det gjelder virkeligheten. Jeg synes også at begge kjønn er veldig attraktive, men tror jeg synes jenter er mer attraktive enn gutter. Kan jeg være bifil? Moren min har også spurt meg før om legningen min, og jeg svarte henne at jeg ikke er sikker. Jeg vet at mamma ville vært veldig støttende hvis jeg isåfall liker jenter, men syntes likevel at situasjonen var ubehagelig. Jeg vet at jeg fremdeles er ung og har lang tid på å finne det ut, men det plager meg veldig at jeg ikke er sikker..

SVAR

Besvart 02.06.2020 14:07:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle