Hopp til hovedinnholdet

Er det en slags liste over hva som kjennetegner at man er bifil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år. I det siste har jeg blitt veldig godt kjent med en gutt. Han og jeg er VELDIG like, og begge er usikre på om vi er bifile.. Jeg synes jenter kan være attraktive av å til, akkurat som gutter, men han synes ikke gutter er attraktive. Siden begge er usikre, lurer jeg på om det er en slags liste over hva som kjennetegner at man er bifil..?

SVAR

Besvart 08.06.2020 07:04:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle