Hopp til hovedinnholdet

Har konkludert med at jeg er bifil, men er fortsatt litt usikker. Komme ut?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er blitt veldig usikker på hvem jeg tiltrekkes av i det siste. Jeg tror jeg har konkludert med at jeg er bifil, men er fortsatt litt usikker. Om jeg er bifil, eller om jeg plutselig finner ut at jeg er lesbisk, så lurer jeg på hvordan jeg kan komme ut av skapet på en enkel og forståelig måte til familie og venner. Jeg har opplevd at seksualitet er blitt brukt som skjellsord av klassekamerater, venner, og familie, så jeg er litt redd for responsen.

SVAR

Besvart 09.06.2020 07:00:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Kaja - om å komme ut av skapet

Kaja begynte å tenke på at hun kanskje var lesbisk allerede da hun gikk i syvende klasse, men først i åttende gikk det virkelig opp for henne. Da ble hun kjempeforelska i ei jente i parallellklassen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle