Hopp til hovedinnholdet

Vi har vært venner siden jeg var liten. Jeg vet ikke om jeg er forelsket?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! ehm. Så jeg har en venn, han er en gutt og vi har hvert venner siden jeg var liten. han er 9 måneder eldre fordi når han ble født, fant moren min ut at hun var gravid med meg. uansett. jeg har hvert på besøk hos han ganske mange ganger og vi klemmer og leke slåss veldig mye. jeg sitter oppå han og han syntes det går helt fint. vi så på en film og for at jeg ikke skulle bli "redd" gikk han under dyna og sa at han ikke ville mer, imens han klemte meg bare for tull. Det er bare det at jeg ikke har en anelse om jeg er forelska eller at jeg bare liker den fysiske kontakten. jeg tenker på han hele tiden, og hver gang jeg ser noe som minner meg på han sier jeg det. det er mange sanger som jeg sender til han og sier at de minner meg om han. takk -Fra en jente på 16 år

SVAR

Besvart 17.06.2020 18:20:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle