Hopp til hovedinnholdet

Jeg er litt delt. Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vært sammen med kjæresten min i snart et år, men vi har vært en greie mye lenger enn det, men nå vet jeg ikke om jeg vil være med han mer. Det er ikke noe galt med han, men vi har sklidd litt fra hverandre og det har fått meg til å tenke litt. Jeg tror ikke jeg lenger vil være med han, men jeg vet han ikke vil slå opp. Jeg vil ikke såre han. For han er jeg så si den eneste han tør å snakke med om det er noe galt. Men jeg føler jeg kommer til å ha det bedre uten han. På den tiden vi har sklidd i fra hverandre har jeg kommet nærmere familien min og vennene mine. Jeg skled bort i fra de når jeg ble sammen med han. Men nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er veldig delt og vil gjerne ha råd for hva jeg skal gjøre. Takk for svar.

SVAR

Besvart 19.06.2020 00:14:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Hvordan slå opp med kjæresten

Har du mistet de store følelsene, men er redd for å såre kjæresten din? Er det andre ting som gjør at du føler at dere ikke passer sammen lenger? Det kan være vanskelig å avslutte et forhold.

 

Les mer
account_circle