Hopp til hovedinnholdet

Forelska i en populær gutt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vet ikke helt åssen jeg skal starte men det er en gutt i klassen min, Emil. Han er høy, kjekk, og jeg er forelska. Problemet er han er fotballgutt hvis du skjønner hva jeg mener? Han er veldig høyt oppe på popularitet-pallen og jeg føler at jeg ikke kan måle meg opp med jentene i klassen, for å ikke si standardene nå til dags.. Det har vært en sånn greie i klassen helt siden 1. hvor vi liksom satt sammen to og to, og de bestemte seg for å parre meg med Emil. Nå blir vi på grupper hver eneste gang og alle de gangene begynner hele klassen å bare: ''OoooOoouuuuUuu'' og vennen min som vet at jeg liker han begynner å plystre, som om det ikke var ille nok for meg! Det føles ut som at hjertet mitt gløder når jeg tenker på han, men jeg vet at jeg aldri kommer til å være bra nok for han..

SVAR

Besvart 17.06.2020 16:57:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle