Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror en gutt liker meg, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei..:))) Jeg har gått i klasse med en fyr i snart et år..på begynnelen av skoleåret var denne fyren forelsket i bestevennen min. Han sendte snap der han hintet om at han likte henne...jeg hadde allerede skjønt dette. Etterhvert sa han det til henne og hun avviste han. ( på en hyggelig måte) siden det har han oversett henne og bare pratet til meg...i 1 år nå har vi pratet litt og vert helt greie venner, ikke noe spesielt liksom. Nå i det siste har han begynt å ta mere kontakt med meg, snap, snakke med meg, småerte osv. Jeg få også en typ kribling i magen når vi snakker..Her om dagen spurte han om jeg ville vere med å bade..jeg kunne ikke så sa nei men at vi kunne ta det igjen...etter dette fikk jeg litt dårlig samvittighet og snakket med vennene mine om det, de mente han likte meg. Jeg har aldri hatt kj og er derfor usikker på om jeg liker han. Er også redd for at jeg er for klein. Hva burde jeg gjøre? Liker han meg? Det er kanskje litt vansklig å svare på...hehe På forhånd takk

SVAR

Besvart 16.06.2020 22:34:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle