Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg er forelsket i bestevennen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg tror jeg er forelsket i bestevennen min. Jeg er jente og hun er jente, hun vet at jeg er bifil (hun er også bifil). Jeg blir bare så glad rundt henne, og får sommerfugler i magen når jeg er med henne. Jeg tror kanskje jeg bare er i fasen hvor jeg ikke vet seksualiteten min, men jeg er usikker på om jeg er forelsket i henne eller at jeg er i en eller annen fase. Med fase mener jeg at jeg ikke vet egt hvem jeg er eller at jeg ikke vet seksualiteten min.

SVAR

Besvart 16.06.2020 19:51:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle