Hopp til hovedinnholdet

Tror kanskje jeg er forelsket i venninna mi , hva bør jeg gjøre ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg tror at jeg er bifil. Jeg har vært forelsket i en gutt før (tror jeg, men nå når jeg ser tilbake blir jeg usikker men tror det) men nå virker det som om jeg liker venninna mi. Hun tuller ofte med at hun er bifil osv fordi hun liker den bifile legningen, men likevel sier hun at hun er hetero. Jeg blir ofte litt usikker om hun er litt interessert i meg. Har spurt henne og hun sier hun er hetero men at humoren hennes er å kødde om at hun er bi. Hun klemmer meg ofte og gir meg masse komplimanger. Hun kysser meg masse på kinnet og panna daglig på skolen. Jeg tror det er grunnen til at jeg tiltrekkes av henne. Jeg blir ekstremt lei meg når jeg ser henne klemme på andre venninner av oss og jeg synes det er dumt at hun kanskje er hetero. Hva bør jeg gjøre? Bør jeg komme over henne? Hvordan? Vil beholde vennskapet... har masse tanker

SVAR

Besvart 20.06.2020 12:35:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle