Hopp til hovedinnholdet

Løy om at jeg hadde kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg løy til en gutt om at jeg hadde kj og til slutt måtte jeg fortelle han det. Nå holder han på med en annen og gjorde det ganske tydelig at han ikke hadde tid til meg. Vi hadde det veldig fint, men så klarte jeg å ødelegge det. Jeg løy fordi jeg ble redd for at det skulle bli veldig seriøst, og ønsket å bli kjent med han ordentlig først. Hva skal jeg gjøre nå? Jeg har veldig lyst til å fortelle han hvorfor jeg gjorde det, men kanskje det er forsent nå? Han skrev forresten også at det var forsent nå siden han holdt på med en annen. Hva skal jeg gjøre? Tror dere at han fremdeles ville snakket med meg om det, eller burde jeg bare gå videre? Værsåsnill svar raskt, og takk på forhånd(:

SVAR

Besvart 20.06.2020 11:20:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Av og til er du ikke like heldig med hvem du forelsker deg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt.

Skrevet av ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
account_circle